Διλήμματα και αποφάσεις: Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να συνεχίσεις

Τον προηγούμενο μήνα γράφαμε εδώ, σε αυτή την στήλη:
Ο μήνας έχει μια γεύση ενηλικίωσης, πικρής και γλυκιάς, καθώς αφήνουμε πίσω μας έναν παρελθοντικό εαυτό για να ζήσουμε ελεύθεροι από δεσμά ενώ ταυτόχρονα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως ενήλικες πλέον τα λάθη του ανώριμου παρελθόντος μας.

Αυτό ακριβώς λοιπόν καλούμαστε να κάνουμε αυτόν τον Ιούλιο και με τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις που τρέχουν ακόμη όσο γράφεται αυτό το κείμενο. Ο Ιούλιος είναι αριθμολογικά ένας μήνας 6 από 15 και ο βασικός τόνος έχει να κάνει με την αρμονία και την ισορροπία που καλούμαστε να φέρουμε στην προσωπική μας ζωή αλλά και στην μεγάλη ομάδα/κοινωνία μέρος της οποίας είμαστε (6) μετά την ανατροπή/αλλαγή που αναγκαστικά ή και νομοτελειακά ήρθε (15).

Είναι πολύ σημαντικό αυτόν τον μήνα να αναλάβει ο καθένας μας την ευθύνη που του αντιστοιχεί και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε καταστάσεις γύρω μας και μέσα μας που να είναι βιώσιμες και λογικές, πρακτικές αλλά και ανθρώπινες. Δε θα βοηθήσει καθόλου η διάσπαση και ο διαχωρισμός (πρακτικός, οικονομικός, συναισθηματικός ή ψυχολογικός) γιατί ο τόνος του μήνα συνδέεται με την ένωση μέσα από την αγάπη. Γι αυτόν τον λόγο εξάλλου, αυτόν τον μήνα ευνοούνται οι επανασυνδέσεις με πρόσωπα με τα οποία μας ενώνουν συναισθήματα, αλλά και για τον ίδιο λόγο οι σχέσεις που δεν έχουν αγάπη κινδυνεύουν να διαλυθούν.

 

Προσοχή στις ισορροπίες!

 

Mind the Gap
Kατά την διάρκεια του μήνα θα χρειαστεί να προσέξουμε κάποιες μέρες οι οποίες είναι ενεργειακά φορτισμένες έντονα και κρύβουν εντάσεις, παρανοήσεις και διενέξεις. Αυτές οι μέρες είναι η πρωτομηνιά, στις 4, 7 και 11, στις 13-14 και 16, στις 18-19, στις 22-23, 25 και 29.Be an Achiever
Ημέρες που μπορούμε, παρά τις εντάσεις και το άγχος να πετύχουμε το στόχο μας και
να έχουμε αποτελεσματική δράση είναι από τις 8 έως τις 14 (ιδιαιτερα έντονη η Κυριακή 12 του μήνα), στις 16, από τις 23 έως τις 29 και η τελευταία μέρα του μήνα.

Be a Lover
Ημέρες του μήνα κατά τις οποίες η ενέργεια κινείται πιο συγκεκριμένα γύρω από τα
ερωτικά μας θέματα είναι Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν αυτόν τον μήνα πέφτει στις
5-6 και 9, 14-15 και 18, 23-24 και 27.
Προσοχή στις ερωτικές μέρες που ταυτίζονται με τις φορτισμένες μέρες γιατί υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Ιουλίου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Την πέτρα της ημερομηνίας σας την βρίσκετε αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Τα διλήμματα είναι παραγωγικά και μέσα από τις αποφάσεις που παίρνουμε ωριμάζουμε και προχωράμε, καθώς αφήνουμε πίσω κάτι που δεν μπορούμε να έχουμε και επιλέγουμε κάτι που κρίνουμε πως είναι καλύτερο για εμάς. Το σημαντικό είναι να επιλέγουμε και να παίρνουμε αποφάσεις χωρις να διαιωνίζουμε μια κατάσταση.

 

Ποιόν δρόμο να διαλέξω, γιατρέ μου;

 

μια λεπτομερέστερη ανάλυση για κάθε θεμέλιο λίθο ξεχωριστά
μπορείτε να ακούσετε στην ηχογράφηση της εκπομπής »Αρρυθμίες με τον Athan»
στο mixcloud.com/athanzervas

 

Θεμέλιος λίθος 1
Διάλεξε εναν δρόμο επιτέλους και εσύ! Τι αναποφασιστικότητα είναι αυτή που σε έχει πιάσει καλοκαιριάτικα, είσαι και Άσσος υποτίθεται, τολμηρός και σίγουρος. Διάλεξε τον δρόμο της ευθύνης τον εαυτό σου και φρόντισε να είσαι σωστό σε θέματα που έχουν να κάνουν με οκονομικά και με μέλη της οικογένειάς σου. Διάλεξε τον δρόμο της ισορροπίας και αν μπορείς αυτόν τον μήνα, συνδύασέ τον και με ένα ταξιδάκι.Θεμέλιος λίθος 2
Το δίλημμά σου έχει να κάνει με το αν πρέπει να εφαρμόσεις πρακτικά το σχέδιόσου ή να περιμένεις λίγο ακόμη μήπως και αν το ξανασκεφτείς καταλήξεις κάπου καλύτερα. Ροκανίζεις τον χρόνο σου και τον χρόνο μας αυτόν τον μήνα και καλό θα ήταν να πεις ανοιχτά αυτό που θες σε αυτούς που θες και να εφαρμόσεις πρακτικά τις ιδέες σου. Μοίρασε τις θέσεις και οργάνωσε την ομάδα σου, παίζεις μπάλα αυτό το καλοκαίρι.

Θεμέλιος λίθος 3
Μονοκίνι, μπικίνι ή μήπως ολόσωμο; Αυτόν τον μήνα ο προβολέας πέφτει επάνω σου, πολλά μάτια σε κοιτάζουν με κίνδυνο να ματιαστείς και μεγάλο το βάρος της δημόσιας περσόνας σου. Γνωριμίες καινουργιες, επιστροφές από παρελθόν, νέοι φίλοι, νέες εμπειρίες. Το βάρος που νοιωθεις όμως, έχει να κανει με το ότι δεν έχεις οργανωθεί σωστά μέχρι τώρα. Διαλέξε τον δρόμο της τάξης και της οργάνωσης, ζήτα την βοήθεια που χρειάζεσαι και ξεμπέρδευε επιτέλους. Ολο αναβολή στην αναβολή είσαι και το σύμπαν θα συνωμοτήσει και δεν είναι κατάλληλη ακόμη η ώρα. Νισάφι!

Θεμέλιος λίθος 4
Ξερεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις εσύ και δεν χρειάζεσαι γιατρό ούτε συμβουλάτορα αυτόν τον μήνα. Είναι ένας δυναμικός Ιούλιος που ήδη έχεις σκεφτείς τι θες και τι χρειάζεσαι και το μόνο που μένει είναι να κάνεις πράξεις. Ειναι ιδανικός μήνας για να ξεκινήσεις κάτι στα επαγγελματικά σου ή στα προσωπικά σου, κάτι που θα έχει διαρκεια και θα αποδώσει σε βάθος χρόνου. Γιατί δεν κάνεις λοιπόν μια επένδυση; Οχι στο χρηματιστήριο αυτή την εποχή όμως, τζιζ!

Θεμέλιος λίθος 5
Όντως δυσκολα τα διλήμματα αυτού του μήνα για εσένα. Μπορείς όμως να διαλέξεις τον δρόμο της έκφρασης του συναισθηματος, θετικού ή αρνητικού για να σε οδηγήσει στις απαντήσεις που ψάχνεις. Έντονα διαισθητική η επόμενη περίοδος, εκμεταλλεύσου τα σημάδια. Πάρε αποφάσεις όμως με την λογική και κινήσου αυτόν
τον μήνα στο πεδίο της σχέσης, κάθε είδους σχέσης. Να περιμένεις ξεσπάσματα και από σένα αλλά και από τους άλλους, πρόσεχε την υγεία σου.

Θεμέλιος λίθος 6
Θα διαλέξεις όλους τους δρόμους που σου ανοιγονται μπροστά σου και μέχρι να φύγει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα γίνεται πανικός στην ζωή σου και θα τρέχεις σαν τον Βέγγο. Μετά θα ηρεμήσεις βέβαια γιατί θα αρχίσεις να διαχωρίζεις και να διακρίνεις τι είναι χρήσιμο και πραγματική σου ανάγκη και τί όχι. Ο μήνας σου δείχνει τον δρόμο για να απολαύσεις ουσιαστικά αλλά και επιφανειακά (η επιφάνεια είναι σημαντική και αυτή) την ζωή σου και τον έρωτα με κάποιο πρόσωπο.

Θεμέλιος λίθος 7
Ισως το καλύτερο για σένα θα ήταν να μην κάνεις καμία επιλογή και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα πράγμα στην ζωή σου έτσι όπως είναι τώρα. Αν δεν αντέχεις βέβαια άλλο, αυτό εσύ το ξέρεις, οπότε σε αυτή την περίπτωση κάνε τον πανικό και αλλαξε τα φώτα στους πάντες! Όμως ο μήνας σε βοηθάει περισσότερο αν προσπαθησεις να διατηρήσεις και να σταθεροποιήσεις αυτό που ήδη έχεις και να χτίσεις πάνω σε αυτό κάτι ακόμη.

Θεμέλιος λίθος 8
Τι να διαλέξεις; Τι εννοείς; Δεν έχεις πολλές επιλογές αυτόν τον μήνα. Τα πράγματα είναι προκαθορισμένα και άσε τι σου λένε οι άλλοι για ελευθερη βούληση και ότι τα πάντα είναι στο χέρι σου. Εξάλλου, αυτόν τον μήνα η ζωή σου φυλάει τόσες αλλαγές, εκπλήξεις και ανατροπές που δε θα προλάβεις να διαλέξεις. Απλά προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις τους σωστούς ελιγμους, όπως ο Νήο στο Μάτριξ και μην κανονίσεις τίποτα σημαντικό μέσα σε αυτόν τον μήνα. Οι δουλειές πάντως καλά
θα πάνε..

Θεμέλιος λίθος 9
Οικογένεια ή σχέση; Ποιόν να φροντίσω πρώτα και πού να εστιαστώ περισσότερο. Μήπως το ένα ειναι κόντρα στο άλλο; Σχέση ή καρριέρα; Μπορώ να τα συνδυάσω; Αυτόν τον μήνα αισθάνεσαι ότι μπροστά σου είναι η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια και σου θέτει απανωτές ερωτήσεις. Μπορείς να τα συνδυάσεις όλα αυτα που σου φαίνονται αντίθετα, αρκεί να το προσπαθήσεις με μετρο και χρησιμοποιώντας την διάκριση της ευθύνης. Δεν είναι όλα δικές σου ευθύνες. Αυτό πρέπει να καταλάβεις αυτόν τον μήνα και αυτό πρέπει να δώσεις και στους άλλους να καταλάβουν. Σχέσεις με γυναικεία πρόσωπα της οικογενείας ή φιλικά γίνονται στενός κορσές αυτόν τον μήνα.

 

Καλό μήνα
Love & Magic
Athan

 

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s